Tips die je moet weten voor een mooie huid in de herfst

Maak je huid sterk en weerbaar! De herfst is een mooie tijd om je huid te laten herstellen van de zomer en voor te bereiden op de
(soms) koude winter.

De basis voor elk seizoen: Rust, Reinheid en Regelmaat.

Rust: uitgeslapen huid zal frisser en gezonder ogen.
Reinheid: Als je de huid elke dag grondig reinig, zal je minder last hebben van onzuiverheden en dergelijke.
Regelmaat: Daarnaast is het aan te raden om regelmatig de Schoonheidsspecialiste te bezoeken, minstens een keer per seizoen.

Goede peeling tegen pigmentvlekjes

Heb je in de zomer last gekregen van pigmentatie (bruine vlekjes), dan is de herfst/winter het beste seizoen om hier wat aan te doen. Een goede peeling kan uitkomst bieden om de pigmentvlekjes te doen verminderen of te laten verdwijnen.

Pigment verminderen

Weerstand en conditie opbouwen!

Een voedende gezichtscrème/serums zorgen ervoor dat de huid gezond en sterk de winter in kan gaan. Hou je huid gehydrateerd. Daarnaast kun je de huid nog een extra boost geven door een bindweefselmassage. Beste is een klein kuurtje (3), omdat het effect dan langer blijft hangen.

Bindweefselmassage

Eet gezond voor een stralende huid

Groenten en fruit zijn belangrijk voor de gezondheid. Hou je huid glanzend met een dagelijkse voorraad vitamines en mineralen en ook met Omega-3 vetten die je kunt krijgen van vis, avocado’s of amandelen. Uitdrogen kan je huid dof maken. Drink dus veel water om de huid soepel te houden.

Drink water voor een mooie huid

Maak je huid sterk en weerbaar

Wil je jouw huid graag sterk en weerbaar houden? Zorg dat je voldoende blauwe bessen, broccoli, pecannoten, granaatappels, vette vis groene thee tot je neemt. Grote kans dat je al na een maand merkt dat je huid krachtiger aanvoelt. Dit voedsel zit vol met goede bouwstoffen die je nodig hebt om je sterk en gezond te voelen.

Eet blauwe bessen voor een stralende huid

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *