Over ons

Bij Farm de Beauty zet ik me met passie en enthousiasme in voor een mooie natuurlijke huid en een frisse gezonde uitstraling voor al mijn klanten. Kwaliteit en professionaliteit staan bij Farm de Beauty hoog in het vaandel. Ik nodig u daarom van harte uit om een afspraak voor een gesprek te maken. U krijgt dan vrijblijvend advies over de behandelingen die bij u passen, voor een mooi en natuurlijk resultaat.

Aandacht besteden aan jezelf en je uiterlijk, geeft je een gevoel van zekerheid en schoonheid. Je gaat weer stralen! Dit is een proces van binnenuit. Dat is de reden dat ik goed kijk naar mensen en zo dicht mogelijk blijf bij wat bij hun past. Of het nu om huidverbetering, huidverjonging of het aanbrengen van permanente make-up gaat.

22 jaar geleden stapte ik in het vak van schoonheidsspecialiste en ontwikkelde ik mezelf steeds verder in het vak. Ik kan nu iedereen mooier maken, zonder dat er gesneden hoeft te worden. Farm de Beauty biedt een zeer uitgebreid pakket van therapieën en behandelingen aan. Het resultaat is steeds huidverbetering en/of huidverjonging, zodat u zonder medische ingrepen, een mooie en gezonde uitstraling krijgt.

Persoonlijke aandacht voor mijn klanten vind ik heel erg belangrijk. Ik ben een vriendelijk en positief mens. Ook wil ik het natuurlijkste resultaat behalen. Daarom bespreek ik altijd eerst uitgebreid de wensen van de klant door.

U kunt mij bellen voor een afspraak op telefoonnummer 070 – 36 50 258 of mobiel op 06 – 51 11 89 24.

Jeanette Neumann - Farm de beauty