Huidverjonging

Ons motto: Altijd mooi en jong

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in Den Haag die rimpelbehandelingen verzorgd? Dan bent u bij Farm de Beauty, expert in huidverjonging, aan het goede adres. Onze behandelingen geven uw gezicht, hals en/of handen een zichtbaar jongere uitstraling!

Wij zullen u voorafgaand op de behandeling, tijdens een huidanalyse adviseren welke behandeling voor u het meest geschikt is.

Kenmerken van een rijpere huid:

  • Droge huid
  • Rimpelige huid
  • Slappe huid
  • Grauwe vale huid
Behandelingen:

  • Bindweefselmassage
  • Regenererende behandelingen
  • TCA peeling
  • Fruitzuur behandeling met marmatrix masker

Behandelingen voor huidverjonging

Voor & Na Mesotherapie

Rimpels verwijderen

met Mesotherapie

In één korte behandeling van 10 minuten heb je een spectaculair resultaat, nagenoeg zonder zwelling of roodheid. Cross-linked hyaluronzuur is een bekend en erkend farmaceutisch product en wordt door uw eigen huid afgebroken. Iedereen wil toch van die lijntjes af.

Ecuri mesotherapie is de enige Meso-Lift waarmee crosslinked hyaluronzuur ingebracht kan worden. Hiermee kunnen lijntjes op de bovenlip direct worden opgevuld.

Contact opnemen

Voor & Na Mesotherapie

Anti aging behandeling

met een HSR behandeling

Uit onderzoek is waarschijnlijk één van de grootste geheimen ontdekt: de oorzaak van huidveroudering. Babor heeft hier met HSR® deluxe een antwoord op gevonden.

Dankzij de perfecte synthese uit de nieuwe zeer werkzame werkstoffen HSR® Telovitin, het HSR® Lifting Integral complex en de als beauty-katalysator fungerende black pearl essences werken de HSR® deluxe producten tegen alle verschijnselen van de huidveroudering.

Contact opnemen
image

Gentlewaves

Exclusief bij Farm de Beauty

De lichttherapie maakt de huid egaler, zachter en iets steviger, zorgt voor een betere doorbloeding. Ook helpt – Led-lichttherapie bij algehele huidverslapping van het gezicht, acne, zonbeschadiging, zonneallergie, cellulite, striae en eczeem. Maar LED-lichttherapie kan ook een energieboost geven bij vermoeidheid of diepe ontspanning bij stress.
Contact opnemen
image

Huid liften en verstevigen

Met de Pascaudlite softlaser krijgt u een frisse uitstraling die u jaren jonger laat lijken.

In een behandeling van een uur wordt uw huid op een natuurlijke manier gelift en verstevigd.

Contact opnemen
image

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage heeft het doel om de huid steviger en gezonder te maken.
Lees meer
image

Zuurstofbehandeling

De Zuurstofbehandeling is speciaal ontwikkeld voor de huid met verlies aan elasticiteit, vermoeidheid, zuurstoftekort, schade ontstaan door externe invloeden en stress.
Lees meer
image

Botox & Fillers

Voor botox & fillers verwijzen wij u door naar Kliniek MCL. Lany Pradjarahardja, cosmetisch-arts, heeft ruime ervaring als cosmetisch-arts en is gespecialiseerd in rimpelbehandeling (injectables) en huidverjonging. Zo kunt u bij haar terecht voor: fillers, botox en peelings.

Zon verstandig

Facelift zonder operatie en zonder botox

Gratis intake op afspraak

Bij Farm de Beauty krijgt u het eerste intake gesprek gratis! Wilt u meer informatie over permanente make up of een andere behandeling? Vul het formulier in en we nemen contact met u op.

schoonheidssalon

Gegevens:

Ik ben geïnteresseerd in:

Permanente make up Gezichtsbehandeling
Tattoo weglaseren Pigmentvlekken verwijderen
Cellulite afslankkuur Huidverjonging