Hoe bereid je jouw huid goed voor op de zon?

Dat je in de zomer je huid goed moet beschermen tegen de zon, weten we allemaal. Maar vaak vergeten we dat ook in het voorjaar de zon al aardig wat kracht heeft. De perfecte tijd dus om een goede zonnebrandcrème bij de hand te hebben. De sunblock crème (SPF 30/50) van Babor bij Farm de Beauty biedt de huid optimale bescherming, met als resultaat: een goed verzorgde en beschermde vlekkeloze egale huid.

Voordelen Sunblock crème met SPF 30/50

Over het algemeen is bekend dat een goede bescherming van de huid tegen schadelijke stralingen noodzakelijk is. Toch wordt er vaak gedacht dat er in dagcrème en make-up een SPF-factor zit of dat een gewone zonnebrandcrème ook voor het gezicht gebruikt kan worden.

Waarom de Sunblock SPF 30/50 gebruiken?

• In dagcrème zit vaak niet voldoende bescherming tegen schadelijke UV-A en UV-B stralingen.
• Daarnaast smeert men over het algemeen dagcrème te dun op om de huid optimaal te beschermen tegen de stralingen.
• Zonnebrandcrème voor het lichaam is niet bedoeld voor het gezicht, de crème maakt de gezichtshuid over het algemeen vet.
• De Sunblock crème van Babor (verkrijgbaar bij Farm de Beauty) bevat anti-ageing-ingrediënten waardoor huidveroudering tegen wordt gegaan.

Het gebruik van Sunblock crème SPF 30/50

Dagelijks aanbrengen, minimaal 10 tot 15 minuten voor dat u de huid blootstelt aan de zon. Voor het beste resultaat om de 2 uur uw huid rijkelijk en frequent insmeren. De Sunblock crème trekt snel in waardoor uw huid niet vettig oogt na het aanbrengen en vormt een ideale basis voor uw dagelijkse make-up.

zonneproducten babor

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *