Haaruitval behandelen en haargroei stimulatie

Dikkere haarkwaliteit zonder medicatie

Uw haar echt terug!

Farm de Beauty heeft twee technieken waardoor niemand meer kaal hoeft te voelen. U ziet er gewoon goed gekapt uit:
– Hair Rescue Program
– Scalppigmentatie

Hair Rescue Program

Hair Rescue behandeling is bedoeld voor mannen & vrouwen met dunner wordend haar. Hair Rescue stopt in veel gevallen haar uitval en de afname van de kwaliteit van het haar. Heel veel personen krijgen hun dikke, krachtige haar terug, resulterend in een vollere haardos.

Hair Rescue maakt gebruik van essentiële vitamines en plantenextracten die de aanmaak en levensduur van de haarfollikels sterk stimuleren.

Hair Rescue bestaat uit twee onderdelen:

• De behandeling in de salon
• Thuis gebruik van Hair Rescue Scalp Lotion

In de salon wordt met een speciale Permanent Make-up naald een veilig stamcel preparaat in de huid geprikt. Deze naald gaat maar een fractie van één millimeter in de hoofdhuid. Meestal komt hierbij geen bloed vrij. Deze ‘stamcellen’ activeren uw eigen haarmatrix. Vanuit deze haarmatrix ontwikkelt zich van nature haarfollikels. Bij beginnende kaalheid is dit proces verstoord of vertraagd.

De ‘stamcelbehandeling’ activeert weer dit proces. Het resultaat is dat bestaande haren dikker worden en als het even meezit er ook nieuwe haren ontwikkelen.

Voor thuis gebruik je iedere dag Hair Rescue Scalp Lotion. Dit activeert ook de haarmatrix en resulteert in dikker en voller haar.

De meeste mensen zien/voelen de eerste resultaten in 4 tot 6 weken.

Het is bekend dat veel mannen kampen met haar dat dunner wordt. Er zijn echter ook heel veel vrouwen voor wie dit een groot probleem is. Veel vrouwen hebben ook snel baat bij deze techniek.

Hair Recue Program is bedoeld voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar en haaruitval. Het is niet bedoeld voor personen die al volledig kaal zijn. Hierop zal deze methode geen succes hebben.

Scalp pigmentatie is hiervoor wel een oplossing.

Heeft u ook last van dunner wordend haar?

Meer informatie lees je op de website van Ecuri. Bekijk de website.

Haaruitval

Alopecia androgenetica, alopecia areata en alopecia diffusa zijn oorzaken van haaruitval bij mannen en vrouwen. Maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden bij haaruitval: 070 – 36 50 258 

Maak een afspraak

Scalppigmentatie

Dit is een permanent make-up techniek waarbij minuscule kleine puntjes pigment vlak onder het huidoppervlak worden aangebracht. Op deze wijze simuleer je hele korte stekeltjes. Het lijkt net alsof de haarfollikels met daar in de kort geknipte haar ziet zitten. Farm de Beauty werkt met een speciale micro-naald en pigment. Dit pigment loopt niet onder de huid door waardoor u een strak en crispy uiterlijk krijgt. Niemand hoeft te zien dat het haar wat u ziet is gepigmenteerd. Vaak moeten mensen eerst over je hoofd strijken voordat ze geloven dat het haar niet geschoren maar is gepigmenteerd.

De pigmentatie is blijvend en vervaagd niet. Anders dan permanent make-up wat snel lichter wordt blijft dit Scalp Pigment perfect op kleur. Eenmaal de behandeling gedaan hoef je niet meer terug te komen om het bij te laten werken omdat de kleur niet langzaam lichter wordt. Mocht u er toch vanaf willen komen dan is dit pigment te verwijderen door middel van een laserbehandeling.

Veelgestelde vragen:

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. Als je huid heel gevoelig is kan er vooraf een laagje verdovingscrème worden aangebracht dit maakt de behandeling nagenoeg gevoelloos.

Hoe lang duurt de behandeling?

Voor het beste resultaat wordt de behandeling in 4 tot 6 sessies uitgevoerd.
Hierdoor ontstaat een mooi natuurlijk resultaat en lijkt het dat je haar langzaam weer terug krijgt.
Tussen de behandeling zit een genezingstijd van gemiddeld 4 weken.

Is de behandeling duur?

De prijs van een volledige scalppigmentatie varieert tussen de € 800,- en € 1600,- afhankelijk van de tijd die de behandeling nodig heeft en de graad van de perfectie die de cliënt wil bereiken. De behandelprijs bedraagt € 200,- voor een sessie van 5 kwartier.

Scalppigmentatie behandeling

Resultaten haaruitval behandelingen en haargroei stimulatie

Scalppigmentatie
kaalheid behandeling
haargroei stimuleren
haaruitval behandelen resultaat

Kosten haargroei stimulatie & scalppigmentatie

Intakegesprek (20 minuten): Gratis
Controleafspraak: Gratis

Groeiactivator
1 behandeling: €125,-

Stamceltherapie
1 behandeling (mannen): €125,-
1 behandeling (vrouwen): €125,-

Scalp-pigmentatie
1 behandeling  (mannen): €195,-
1 behandeling (vrouwen): €195,-

Het aantal behandelingen en een vervolgtraject wordt gezamenlijk bepaald.

Super Lash

Binnen 4 weken super lange wimpers

Nieuwe revolutionaire innovatie waarbij uw eigen wimpers dubbel zo lang worden. Uw wimpers worden ook dikker, donkerder en krachtiger. Ze krijgen ook een mooie natuurlijke curve (krul).

Het is net als of u al mascara op heeft, maar dan nog mooier en langer. Dit wilt toch iedere vrouw.

Super Lash bevat een groeifactor die uw eigen wimperharen langer in de groeifase houden. Hierdoor groeien uw wimpers langer door en worden zij voller, dikker en langer. Daarnaast bevat het meer dan 50 essentiële bouwstoffen voor uw haar waardoor de wimpers dikker, donkerder en krachtiger worden.

De meeste mensen zien na 4 weken al een duidelijk verschil!

Super Lash

Wenkbrauwen met echt haar

Uw eigen haar in de wenkbrauw groeit weer terug

Bij Farm de Beauty kunt u terecht voor de nieuwe techniek waarbij uw eigen haren in uw wenkbrauwen terug groeien. Veel vrouwen verliezen met de jaren veel wenkbrauw haar. Permanent make-up is hiervoor een goede oplossing. Maar elke pigmentatie is mooier als u ook nog echt haar heeft.

Door toepassing van de Hair Rescue formule groeit uw eigen haar in de wenkbrauw weer terug. Deze groeifactoren activeren uw eigen stamcellen en laten geleidelijk haartjes in uw wenkbrauw terug groeien.

Gratis intake op afspraak

Weet u nog niet zeker of Scalppigmentatie of Haarstimulatie iets voor u is? Wilt u ons eerst beter leren kennen alvorens een afspraak te maken? U kunt een intake afspraak maken van 20 minuten. Deze afspraak is gratis.

Gegevens: