Alopecia

Oplossingen voor kaalheid en haaruitval door Alopecia

Alopecia is een aandoening waarbij een persoon plotseling haar verliest. Er zijn vijf soorten van deze aandoening te onderscheiden, waarover meer is te lezen in dit blog (haarverlies of kaalheid: vijf soorten Alopecia). Farm de Beauty biedt drie behandelingen aan om de gevolgen van Alopecia tegen te gaan, namelijk: micro hair pigmentation, hair stimulatie producten en stamcel activatie. Lees hieronder wat deze behandelingen inhouden.

1 | Micro Hair Pigmentation / Scalp Pigmentatie

Laat uw eigen hoofdhaar terug groeien.

Micro Haar Pigmentatie / Scalp Pigmentatie. Micro Haar is een methode om met permanente make up kleine stoppeltjes/stipjes na te bootsen. Het is de ideale oplossing bij dunner wordend haar, beginnende kaalheid en inhammen, volledig kaalheid of het wegwerken van littekens voor zowel mannen als vrouwen.

Micro Hair Pigmentatie / Scalppigmentatie kan voor u de oplossing zijn bij dun haar, kaal worden, haaruitval, inhammen, en terug tredende haarlijn bij mannen en vrouwen.

2 | Hair Stimulatie Producten - Ecuri

Al na 6 weken laat het u merkbare resultaten zien.

Hair Loss Solutions Methode wordt met succes toegepast bij haaruitval, dunner wordend haar en hoofdhuid problematiek. Al na 6 weken vanaf de eerste behandeling laat het u merkbare resultaten zien.

Hair Loss Solutions Methode wordt door de haarbranche als vooruitstrevend beschouwd. Het is een symbiose van moderne technologische ontwikkelingen en natuurlijke haargroei bevorderende middelen. Hair Loss Solutions Methode maakt gebruik van de “niet invasieve” manier om de producten, die het haarverlies een halt toeroepen, aan te roepen.

Daarnaast is het kostenbesparend, duurzaam en zeer effectief.

Heel veel personen krijgen hun dikke, krachtige haar terug, resulterend in een vollere haardos.

DHT Blockers

Beter, sterker en mooier haar

De echte reden van haaruitval is de gevoeligheid voor Dihydrotestosteron (DHT) DHT is de grootste veroorzakers van haaruitval. Dyhydrotestosteron is een mannelijk hormoon dat bij zowel mannen als ook bij vrouwen voorkomt. Volgens de huidige wetenschappelijke inzichten, is het haar van sommige personen meer gevoelig voor DHT. DHT is niet altijd constant in gelijke hoeveelheden in het lichaam actief. Vooral bij vrouwen tijdens of na de menopauze is DHT meer actief.

DHT wordt gevormd uit testosteron. DHT Blockers verminderen deze omzetting en dragen hierdoor bij aan beter, sterker en mooier haar. Het vermindert ook sterk de haaruitval Ecuri werkt alleen met natuurlijke, plantaardige DHT Blockers.

Ecuri heeft 3 DHT Blockers

DHT Blocker 1: Voor dikker haar en een volle haardos

Deze DHT Blocker bevat Saw Palmetto, Pumpkin (pompoenpit)extracten en Beta sitasterol. Dit zijn sterke DHT Bblockers. Daarnaast bevat DHT Blocker 1 ook Biotine. Biotine behoort tot de vitamine B-familie. Biotine speelt een belangrijke rol de haar groei en zorgt voor mooi, dik stralend haar. Voor iedereen die zijn haar wil behouden en een volle haardos wenst.

Saw Palmetto DHT Blocker 2: Tegen haaruitval

Saw Palmetto (Zaagbladpalm) is één van de sterkste natuurlijke DHT Blockers. Ecuri Saw Palmetto bevat de essentiële olie, dit is de sterkste variant en bevat meer dan 85% vetzuren en beta sterolen. Saw Palmetto is het beste product tegen haaruitval.

Prost Pro DHT Blocker 3: Tegen haaruitval en prostaat problemen

DHT is niet alleen de veroorzaker van haaruitval, het zorgt bij mannen ook voor prostaat problemen. Eerste symptomen is moeite met plassen maar kan tot veel grotere problemen leiden. Prost Pro DHT Blocker 3 helpt niet alleen haaruitval stoppen maar helpt ook je prostaat gezond te houden. Naast Saw Palmetto en Pumpkin (pompoenpit) bevat het ook Pygeum, Vit. E en Zinc voor een betere opname van de werkstoffen. Al deze natuurlijke ingrediënten zijn bekend voor heilzame werking op uw prostaat en zorgen voor een volle haardos.

3 | Hair rescue stamcel activatie

Laat uw eigen hoofdhaar terug groeien.

Stamcelactivatie is een revolutionaire techniek die jouw eigen hoofdhaar terug laat groeien. Hierbij worden je eigen stamcellen als het ware wakker geschud en beginnen weer haren te vormen. In een niet invasieve behandeling worden groeifactoren, growth factors, in contact gebracht met de haarschachten. Hiervoor wordt een Permanent Make-up apparaat gebruikt. Deze growth factors, die zijn ontwikkeld in de stamceltechniek, zetten je eigen stamcellen aan tot het produceren van jouw eigen haar.

Thuis gebruik je een speciaal groei serum. Dit serum, Scalp Hair Loss Solution, bestaat uit natuurlijke kruidenextracten. Het resultaat zijn mooie donkere, gezonde, natuurlijke haren. Eerste resultaten na 4 weken zichtbaar! Je haar wordt dikker, vitaler krachtiger en donkerder. Deze techniek werkt zowel bij mannen als vrouwen met dunner wordt haar of haaruitval.

Eerste resultaten na 4 weken zichtbaar!

Alopecia Vereniging

Farm de Beauty zet zich in voor de Alopecia Vereniging.

Gratis intake op afspraak

Weet u nog niet zeker of Scalppigmentatie of Haarstimulatie iets voor u is? Wilt u ons eerst beter leren kennen alvorens een afspraak te maken? U kunt een intake afspraak maken van 20 minuten. Deze afspraak is gratis.

Gegevens: